Ford Service - Hedbergs

Ingen annan kan din Ford bättre än vad vi kan, som byggt din bil. Hos oss är alla tekniker specialutbildade för Ford. Vi använder uteslutande originaldelar, korrekt utrustning och verktyg och de senaste programvarorna. Dessutom ingår alltid Ford Assistans när du servar du bil hos oss - oavsett ålder och körsträcka på bilen.

 • Ford Service
 • INGEN KAN FORD SOM VI.

  Eftersom vi byggt din bil kan vi den utan och innan. Alla arbeten utförs på auktoriserade Fordverkstäder av specialutbildade Fordtekniker och självfallet enligt Fords instruktioner. Givetvis används alltid Ford Originaldelar, noggrant utprovade av Ford för Ford. När du servar din bil hos oss håller ser vi till att din bil hålls i bästa skick och att ev kvarvarande garantier fortsätter att gälla. Din Ford bibehåller ett bra andrahandsvärde samtligt som du kan känna dig trygg i vetskapen att vi ser till att förebygga framtida behov och skador, vilket minskar risken för oförutsedda stopp. Som en extra trygghet ingår alltid fri vägassistans. När din Ford blir äldre omfattas den av Ford Economy, originalservice och reparationer för äldre bilar. För att bra service inte har någon åldersgräns.  

  Boka service Kontakta oss


 • SERVICEPRISER

  Exempelpriser per modell (avser vanligaste motorutförandet, snitt baserat på 3 första servicetillfällena)

  Prisexempel
  Modell/exempelvariantSnittpris Totalt ex momsSnittpris Totalt inkl moms
  Connect (V408 MCA 1.5 Diesel)6 099 kr7 624 kr
  Tourneo Connect (V761 2.0 Diesel)5 424 kr6 781 kr
  Custom (V362 2.0 Diesel)5 942 kr7 428 kr
  E-Transit (V363)3 396 kr4 245 kr
  Explorer PHEV (U625 3.0 Bensin Hybrid)5 183 kr6 478 kr
  Fiesta (B479 1.0 & 1.1 Bensin)4 923 kr6 154 kr
  Focus (C519 1.0 Bensin)5 160 kr6 451 kr
  Kuga (CX482 1.5 Bensin)5 480 kr6 850 kr
  Kuga PHEV/FHEV (CX482 2.5 Bensin Hybrid)5 282 kr6 603 kr
  Mach-E (CX727)3 044 kr3 805 kr
  Mondeo Hybrid (CD391 2.0 Bensin Hybrid)4 373 kr5 466 kr
  Mustang (S550 5.0 Bensin)4 584 kr5 730 kr
  Puma (BX726 1.0 Bensin)5 137 kr6 421 kr
  Ranger (P375/P703 2.0 Diesel)6 045 kr7 556 kr
  S-Max (CD539 2.0 Diesel Singel-Turbo)5 545 kr6 931 kr
  Transit MCA (V363 2.0 Diesel)5 942 kr7 428 kr

  Boka service Kontakta oss


 • SERVICELÖFTEN TRANSPORTBILAR

  För dig som använder bilen som ett arbetsredskap är det såklart viktigt att snabbt kunna få hjälp för att kunna återvända ut på vägarna igen. Våra verkstäder arbetar skyndsamt för att få din transportbil diagnostiserad och åtgärdad.

 • På våra verkstäder får våra transportbilskunder:

 • •Primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar.*

 • •Möjlighet till service inom 24 timmar.**

 • •Reparation inom 48 timmar.***

 • •Hjälp med att hämta och/eller lämna bilen.**


 • För att du ska känna dig trygg bakom ratten har bilen en vägassistans, som ingår vid bilköpet när bilen är ny och som sedan förnyas varje gång du servar din bil, förutsatt att det görs hos en auktoriserad Fordverkstad. På våra verkstäder jobbar vi enbart med originaldelar och korrekt utrustning, och allt arbete utförs såklart av specialutbildade transportbilsmekaniker. Vi erbjuder även kostnadsfria hälsokontroller av din bil med återkoppling via film. ****

 • * 4 timmar från det att fordonet anlänt till verkstaden. (inom ordinarie arbetstid) Gäller endast vid driftstopp.

  ** Extra avgifter kan tillkomma. Lokala avvikelser kan förekomma.

  *** Transportbilar med driftstopp prioriteras och det är verkstadens strävan att fordonen ska vara reparerat inom 48 timmar (från att det anlänt till verkstaden), men det är inte alltid möjligt att uppfylla. 

  **** Tjänsten är kostnadsfri i samband med bokat verkstadsbesök för service eller reparation. Lokala avvikelser kan förekomma. 

   


Ford Assistans

När du köper en ny bil hos Ford får du med minst ett års vägassistans, Ford Assistans helt kostnadsfritt. Ford Assistans förlängs därefter varje gång du servar din bil hos någon av våra auktoriserade verkstäder. Ford Assistans hjälper dig om du får problem med bilen som gör att du inte kan fortsätta din resa. Assistansen följer din Fords serviceintervall, så länge du servar enligt Fords riktlinjer och hos en auktoriserad Fordverkstad är du berättigad Ford Assistans. Ford Assistans gäller alla Fordbilar - oavsett ålder eller mätarställning.

 • Ford Assistans
 • Vi hjälper dig på vägen

  Oavsett om du bokar en Ford originalservice eller om du har en äldre bil och väljer en Ford Economy service ingår alltid Ford Assistans, oavsett bilens ålder eller körsträcka. På så sätt är du alltid tryggt på väg dygnet runt och i nästan hela Europa.

  Kontakta oss


Tillbehör och Ford merchandise

Anpassa din Ford efter dina behov med Fords breda utbud av kvalitetstillbehör.

 • Ford Reparationer
 • GÖR DIN FORD ÄNNU BÄTTRE

  Du har alla möjligheter att göra din Ford precis lika unik som du med vårt breda utbud av tillbehör. Från våra praktiska lasttillbehör och säkerhetspaket till  våra snygga exteriöra och interiöra stylingpaket. Det finns något för alla smaker och behov. Spana även in Fords noggrant utvalda merchandiseprodukter.

  Kontakta oss


 • Hem
 • GROSSISTFÖRSÄLJNING

 • Partslink24 är en flermärkes webbportal som ger våra grossistkunder tillgång till artikelinformation och möjligheten att elektroniskt beställa originaldelar direkt från oss.


INSTRUKTIONSBÖCKER OCH SNABBGUIDER

Med varje ny Ford medföljer en instruktionsbok. Vill du beställa ett nytt tryckt exemplar vänd dig till oss så hjälper vi dig med det. Du hittar även instruktionsböcker och snabbguider i digitalt format. Ange år- samt bilmodell alternativt bilens chassinummer ( VIN) för att få fram dokumentation för din modell. Du hittar också en instruktionsbok i din FordPass app. Vill du uppdatera bilens SYNC-system och kartor gör du det via Ford UK sajt.

Bilåtervinning

Vi som säljer bilar har ett producentansvar att ta hand om uttjänta bilar på ett miljöriktigt sätt. Ford samarbetar med Bilretur och Bil Sweden.

Kontakta oss

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Hedbergs Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Hedbergs Bil