FordStore Hedbergs Bil är södra Sverige största återförsäljare av Ford. Vårt engagemang för Ford är stort och tog sin början redan 1926 då vi startade försäljning av Ford. Vi strävar efter en arbetsmiljö som är engagerande, spännande och utvecklande för våra medarbetare, vilket i sin tur skapar nöjda kunder. Om det inte annonseras några lediga tjänster här är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi letar alltid efter duktiga medarbetare som kan utveckla oss till att bli ännu bättre på det vi gör.

Vill du skicka en spontanansökan maila brev och CV till: personal@hedbergs.se


Hedbergs Bil befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas och vi behöver förstärka vår organisation med ännu mer kompetens inför framtida kundbehov.

2 Transportbilssäljare till Malmö och Helsingborg

Till våra FordStore-anläggningar i Malmö och Helsingborg söker vi nu en passionerad Transportbilssäljare till vardera anläggning. Du är driven, tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke samtidigt om du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning och har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Som person är du självständig och lätt att samarbeta med. Men viktigast är att du har en stark passion för att göra affärer.

Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av Fords världsledande utbud av transportbilar med Transit-familjen och Ford Ranger i spetsen – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast och prestationsbaserad lön. B-körkort är ett krav.

Är det dig vi söker så skicka in din ansökan och ditt CV redan idag. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.

Du mailar ditt CV till: carl.johan.hedberg@hedbergs.se

Har du några frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta mig via e-mail.
Billackerare och Polerare

Vår skadeverkstad på Sege i Malmö (Lundavägen 141) behöver utöka sin bemanning och därför söker vi nu en Billackerare och Polerare. Vi ser helst att du idag är verksam inom yrkena och har några års erfarenhet bakom dig. Du kommer att ingå i ett kompetent och härligt team med stor yrkesstolthet och som alltid strävar efter att leverera högsta möjliga kvalitet.

Är det dig vi söker så skicka in din ansökan och ditt CV redan idag!

Du mailar ditt CV till: johan.paananen@hedbergs.se

Har du några frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta mig via e-mail.
Bilmekaniker och personal till vår reservdelsavdelning i Lund

Till vår reservdelsavdelning i Lund söker vi nu en kundserviceinriktad medarbetare som har stor passion för bilar, reservdelar & tillbehör samt inte minst gillar ordning och reda. Några års erfarenhet inom yrket är givetvis meriterande – gärna med erfarenhet av både Ford och Mazda som vi är auktoriserade för. Datorvana krävs och erfarenhet av att arbeta i Kobra II är positivt.

Till anläggningen söker vi också en Bilmekaniker mer några års erfarenhet. Hedbergs Bil är på väg mot en spännande tid med en omfattande elektrifiering av våra bilmärken, och redan under 2020 lanseras ett flertal modeller från Ford på den svenska marknaden. Detta innebär i sin tur en stark vidareutveckling av yrket och därför är det ett krav att du behärskar det svenska i tal och skrift då all utbildning sker på svenska.

Är det dig vi söker så skicka in din ansökan och ditt CV redan idag!

Du mailar ditt CV till: johan.paananen@hedbergs.se

Har du några frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta mig via e-mail.Hedbergs Bil AB är ett familjeägt bolag som representerar varumärket Ford sedan 1926. Koncernen omsätter ca 450 MSEK och marknadsför primärt sina produkter i västra Skåne med hjälp av ca 100 medarbetare. Ford har ett brett modellprogram och under 2020 inleds på allvar en spännande resa med elektrifiering av flertalet modeller både bland personbilar samt transportbilar. Bland modellutbudet märks storsäljarna Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Kuga och den legendariska Ford Mustang bland personbilar. Inom transportbilar återfinns Transit-familjen – några av världens mest sålda modeller inom yrkesbranschen.