FordStore Hedbergs Bil är södra Sverige största återförsäljare av Ford. Vårt engagemang för Ford är stort och tog sin början redan 1926 då vi startade försäljning av Ford. Vi strävar efter en arbetsmiljö som är engagerande, spännande och utvecklande för våra medarbetare, vilket i sin tur skapar nöjda kunder. Om det inte annonseras några lediga tjänster här är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi letar alltid efter duktiga medarbetare som kan utveckla oss till att bli ännu bättre på det vi gör.

Vill du skicka en spontanansökan maila brev och CV till: personal@hedbergs.seVi söker Tekniker.

Vi behöver förstärka vår Serviceorganisation och söker Tekniker.

Hos oss på FordStore Hedbergs Bil får Du jobba i ett härligt gäng med Underhållsservice, felsökning och reparationer på både Ford person och transportbilar,

men också iordningställande av nya och beg-bilar för leverans. Det i våra trevliga lokaler i Fosie, Malmö.

All vår personal ingår i Fords Mastersprogam varför alla har en individuell utbildningsplan vilket ger Dig en utveckling i yrket.

Vi har ett mål att göra allt vi kan för att våra kunder skall vara nöjda med vår service så att den vi söker ska alltid ha kundens bästa i fokus.

Och har Du lätt för att samarbeta och har ett stort intresse för bilar och teknik samt är ordningsam så kommer Du att trivas bland oss där bilar är de bästa vi vet.

Krav är körkort med minst B-behörighet, all vår utbildning är på svenska så då är det ett krav att behärska svenska i tal och skrift.

Meriterande om Du har tidigare erfarenhet av att jobba med Ford-bilar och en önskan är att Du har några års erfarenhet av yrket.

Du är välkommen med din ansökan och CV till oss som Du skickar per mail till: johan.paananen@hedbergs.se