Ford utökar exklusiva Vignale-konceptet

2016-03-01
Ford utökar sitt unika lyxkoncept Vignale till modellerna S-MAX, Edge, Mondeo Kombi och Kuga. Vignale är Fords unika koncept som fokuserar på hela köp- och körupplevelsen. Kunderna får tillgång till tidsbesparande tjänster som hemleverans, kundsupport dygnet runt och gratis biltvätt, men också exklusiva erbjudanden på resor, livsstil och evenemang.

Ford visar i dag upp fyra nya Vignale-modeller på bilsalongen i Geneve. Vignale-konceptet utökas också med fler unika tjänster som ytterligare förgyller den exklusiva produkt- och ägarupplevelsen.

S-MAX och Edge först ut som Vignale
Först ut av de nya Vignale-modellerna är den omtyckta MPV:n S-MAX och nya, stora SUV:en Edge. För S-MAX Vignale öppnar orderböckerna redan nu medan priser för Edge Vignale offentliggörs senare i år. Kombiversionen av Mondeo Vignale börjar säljas 2017. Kuga Vignale finns än så länge bara i en konceptversion.

Tidsbesparande tjänster och exklusiva erbjudanden
Vignale-modellerna är utöver den tekniska utrustningen och den exklusiva designen även utrustade med tidsbesparande tjänster som hemleverans, dygnet runt-support, hämtning och lånebil vid service och gratis biltvätt. Nu utökas konceptet även med exklusiva erbjudanden på resor, livsstilsprodukter och evenemang runt om i Europa. Bland annat utlovas erbjudanden till Chelsea Flower Show i London, F1 Monaco Grand Prix och VIP-premiärer på Cannes filmfestival.

Exklusiva för FordStore
Fords Vignale-koncept säljs bara via Fords flaggskeppsbutiker FordStore, där kunden bjuds att utforska och bygga bilen tillsammans med personalen i den särskilda Vignale-loungen. FordStore finns i dag i Malmö, Halmstad, Vänersborg och Kista och flera ytterligare FordStore kommer slå upp dörrarna under 2016.

Aktuella nyheter

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FORDSTORE HEDBERGS BIL

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FORDSTORE HEDBERGS BIL