Om Citroën

VÄLKOMMEN TILL HEDBERGS CITROËN

EN BIL FÖR ALLA BEHOV

EL & PLUG-IN HYBRID  

Citroën erbjuder ett brett utbud av elektriska modeller - både elbilar och plug-in hybrider. Uptäck alla fördelar med en elektrisk bil: smidig och ljudlös körning, omedelpart tillgängligt vridmoment, inga CO2-utsläpp och snabb laddning. En el bil från Citroën ger dig modern teknik anpassat för de flesta utvädningsområden, så att du är redo att möta vardagens utmaningar.


SMÅBIL  

För enkla vardagen med en småbil från Citroën. Få smart design, kompakta dimensioner och smidig mobilitet för körning i både staden och på landet. Välj en småbil från Citroën och uplev en ny körglädje.


KOMBI  

Oavsett om du behöver en stor kombi, en liten kombi eller en halv kombi, får du alltid mer komfort och mer utrymme när du kör Citroën. Stilrena karossformer, flytande linjer, bekväma interiörer och banbrytande teknik för en bättre körupplevelse.Elegansen hos en Citroën kombi går hand i hand med glädjen att köra i full sinnesro.


SUV  

När du behöver en stor bil med hög insteg är en Citroën SUV perfekt. Modellerna utmärker sig i sitt segment med en äventyrlig stil och hög anpassningsbarhet. Får en fantastisk vägkomfort tack vare den extremt effektiva fjädringen med Progressive Hydraulic CushionTM och många andra tekniska funktioner, såsom körhjälp, säkerhet och multimedia.


FAMILJEBIL

Upptäck en familjebil från Citroën som förenklar vardagen. Citroën erbjuder modeller med 5, 7 och till och upp till 9 säten så att hela familjen får plats. Med stor anspassningbarhet och rymlighet får du alltid plats med packningen för semestern. Smart förarteknik tryggar och hög komfort underlättar livet i för alla. Välj en bra familjebil från Citroën som passar bäst för din familj.

  Kontakta Oss  Nya Fordon

[Insert alt tag]

PRIVATLEASA CITROËN ONLINE

Privatleasa din nya Citroën online och hämta ut hos din återförsäljare. Gör ditt bilägande så enkelt som möjligt, för Citroën är alltid det stilfulla, lekfulla och komfortabla bilvalet. Privatleasa online>>>

  Boka Service 

När det är dags för service kan du enkelt boka den här på hemsidan.


Hitta den Citroën som passar dig bäst


Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Hedbergs Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Hedbergs Bil