Tävla med FordStore Hedbergs Bil!

Hej och välkommen till FordStore Hedbergs Bils tävlingssida. Här redovisar vi både pågående tävlingar, avslutade tävlingar samt redovisar vinnare. Du hittar även information om regler, villkor, giltighetstider etc. Välkommen att vara med och tävla – och lycka till!


Tävling 15/8-17/8 2018 Vinn en helg med Ford Mustang” :


Vinnare av tävlingen ”Vinn en helg med Ford Mustang” blev Lars Appelgren (lazze47) med motiveringen "för en vitsig och positiv motivering!". Vi säger grattis till dig och ber dig att höra av dig till oss för bokning av en weekend med en Ford Mustang!


Tävlingsvillkor gällande tävling ”Vinn en helg med Ford Mustang”

Onsdagen den 15 augusti närvarar Hedbergs Bil på Malmöfestivalen i samband med NRJ in the Park på Stortorget. På plats har man möjlighet att tävla och vara med och vinna en weekend med tillgång till en Ford Mustang, genom att man tar en bild på sig själv och vår Ford Mustang, publicerar den på Instagram och hashtaggar #HedbergsbilNRJ samt skriver en kort slogan om Ford Mustang. Vinnaren vinner en weekend med fri tillgång till en Ford Mustang (fredag-söndag). Bilden ska publiceras senast den 17 augusti och vinsten måste utnyttjas under 2018. Vinnaren kommer att publiceras här samt på vår Facebook-sida torsdagen den 23 augusti. Lycka till!


Villkor för tävlingen hittar du här:

1. Anställda på Hedbergs Bil samt deras närmast anhöriga och familjemedlemmar får inte deltaga i tävlingar som arrangeras av Hedbergs Bil.

2. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

3. Om inte annat anges ansvarar Hedbergs Bil inte för extra kostnader i samband med vinsten.

4. Vinnarens namn, bild och röst kan komma att användas för kommersiellt syfte på Hedbergs Bils hemsida samt i sociala medier.

5. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet, ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

6. Hedbergs Bil förbehåller sig rätten att när som helst under tävlingsperioden ändra tävlingen, regler och dess innehåll.

7. Vid alla tävlingar som är förknippade med hyrbilar gäller att bilföraren har giltigt körkort.

8. Hedbergs Bil är inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.

9. Endast ett pris per deltagare och tävling.

10. Endast 1 (ETT) tävlingsbidrag/dag om inget annat anges.

11. Vid vinst av hyrbil kommer representanter från Hedbergs Bil att informera tydligt om vad som gäller för perioden med aktuell hyrbil.


Tävling 19/9-1/10 2017:


Var med och tävla på vår Facebook-sida. Du ska gilla vår sida, dela inlägget om tävlingen samt skriva en enkel slogan om vår nya Ford Fiesta (max 50 tecken). En lycklig vinnare kommer att få 1 övernattning, 3-rätters-middag, entré till SPA, frukostbuffé samt fri parkering på Ronneby Brunn. Vinsten gäller för 2 personer. 

Följ Fordstore Hedbergs Bil på Facebook


Information om tävlingen: För att var med i tävlingen måste du vara svensk medborgare, 18 år eller äldre. Anställda på FordStore Hedbergs Bil och deras närmsta familj kan inte delta i tävlingen. När du tävlar accepterar du att vi får använda dig och ditt namn i marknadsföringsaktiviteter om du skulle vinna. Vinnaren väljs av en jury bestående av anställda på FordStore Hedbergs Bil. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår mellan 19/9 2017 - 1/10 2017. Vinnaren kommer att publiceras på denna sidan samt på Facebook under vecka 40. Om inte vinnaren har kontaktat eller besvarat FordStore Hedbergs Bil inom 14 dygn efter att vinnaren har publicerats förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, godkänd eller administrerad av, eller i samband med Facebook. Lämnade personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta [email protected]

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FORDSTORE HEDBERGS BIL

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FORDSTORE HEDBERGS BIL