Säljare personbilar Malmö

Hedbergs Bil AB är ett familjeägtbolag som representerat Ford sedan 1926. Koncernen omsätter ca 500 MSEK och marknadsför primärt sina produkter i västra Skåne med hjälp av ca 100 medarbetare. Hedbergs har ett brett modellprogram med allt från nya Ford Fiesta (testvinnare i Teknikens Värld) till legendariska Ford Mustang samt transportbilsprogrammet med Ford Transit i spetsen. Vi befinner oss i ett spännande expansivt skede med många intressanta möjligheter framför oss. Under 2018 kommer vårt sortiment att vara fullt av fantastiska nyheter som redan har tagits mycket väl emot av marknaden.

 

Säljare personbilar Malmö

Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilssäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar - hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer främst att fokusera på vårt nybilssortiment.

Din profil
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer! B-körkort fodras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Din ansökan behöver vi senast 180615. Skicka din ansökan till: [email protected]

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FORDSTORE HEDBERGS BIL

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FORDSTORE HEDBERGS BIL