Key Account Manager Malmö

Hedbergs Bil AB är ett familjeägtbolag som representerat Ford sedan 1926. Koncernen omsätter ca 500 MSEK och marknadsför primärt sina produkter i västra Skåne med hjälp av ca 100 medarbetare. Hedbergs har ett brett modellprogram med allt från nya Ford Fiesta (testvinnare i Teknikens Värld) till legendariska Ford Mustang samt transportbilsprogrammet med Ford Transit i spetsen. Vi befinner oss i ett spännande expansivt skede med många intressanta möjligheter framför oss. Under 2018 kommer vårt sortiment att vara fullt av fantastiska nyheter som redan har tagits mycket väl emot av marknaden.

 

Key Account Manager Malmö

Vi söker nu en affärsdriven Key Account Manager till vårt kontor i Malmö. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil
För att trivas som Key Account Manager (KAM) hos oss och våra kunder behöver du vara en socialt kompetent, utåtriktad, energisk, drivande och flexibel person som samtidigt inser vikten av att ha bra kontroll på det du sagt och lovat. Du ska älska utmaningar, trivas när det är fullt upp, du kan ställa upp när det behövs, du är självgående och vet att det krävs mod för att komma dit man vill. Kort sagt - du är en "doer" som trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Dina kunder finns inom olika branscher. Branschvana är en merit men inget krav, du ska däremot ha gedigen säljerfarenhet, brinna för lönsamma win-win affärer och du vet vad som krävs för att kunna få med dig både kunder & kollegor.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Din ansökan behöver vi senast 180615. Skicka din ansökan till: [email protected]

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FORDSTORE HEDBERGS BIL

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FORDSTORE HEDBERGS BIL