Hedbergs Bil i Malmö söker Servicerådgivare

Är du vårt nya ansikte utåt?

Vi söker dig som brinner för att skapa goda kundrelationer.

Hedbergs Bil är ett familjeägt företag i bilbranschen som grundades 1896 och har sålt Ford sedan 1926. Vi sätter ett stort värde på att vårda våra kunder på bästa sätt och är måna om goda resultat och bra miljö för alla. 

Vi på Hedbergs Bil har det senaste året expanderat och är numera även auktoriserade återförsäljare med nybilsförsäljning, verkstad och service av märkena Peugeot, Citroen och DS samt Ford service i Malmö och söker nu efter en ny servicerådgivare till vårt team.

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare är du företagets ansikte utåt och spindeln i nätet. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela verkstadsbesöket samt ger stöd och vägledning i tekniska frågor. En viktig del i ditt arbete är att alltid ge kunden professionell service vilket kräver att du har högt kundfokus, kan hantera ett arbete där mycket händer samtidigt och där du alltid eftersträvar kvalitét. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera kunder för service och reparationer. Ansvara för in samt utlämning av bilen och att detta sker på ett korrekt sätt. Du kommer även att proaktiv bearbeta kunder samt vara behjälplig med andra förekommande ärenden i vår kundmottagning. Tillsammans med dina kollegor planerar och ansvarar ni för en optimerad drift och produktivitet på verkstaden.

Kvalifikationer

Du som söker har en godkänd gymnasieutbildning samt minst 3 års erfarenhet av serviceyrken eller försäljning. Du har ett tekniskt kunnande och intresse. Det är inget krav men meriterande om du har erfarenhet av arbete som servicerådgivare eller liknande roll i motorbranschen. 

Du innehar B-körkort samt goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god dator- och systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet. Om du har erfarenhet och kunskaper av märkena Peugeot, Citroën, DS & Ford samt i system som Kobra & Cabas är det en fördel.

Personliga egenskaper

Som person drivs du av att erbjuda utmärkt kundservice. Du tar dig an arbetsuppgifterna på ett positivt och kvalitetsmedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Du har god prioriteringsförmåga och lätt för att hantera ett växlande arbetstempo. Vidare har du en positiv framtoning, god samarbetsförmåga och strukturerat arbetssätt.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid din personlighet i denna rekrytering. 

Hedbergs bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 15/3-2024.

Ansökan skickas in till rekryterade chef Ernes Vehabovic på email [email protected]

 

Vid frågor kontakta: 

Verkstadschef Ernes Vehabovic på email [email protected] eller på telefon 040-38 81 24.

Alternativt:

Servicemarknadschef Marcus Abrahamsson email [email protected] eller på telefon 040-38 80 09.

Hedbergs bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord innan anställning.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Hedbergs Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Hedbergs Bil