FordStore Hedbergs Bil är södra Sverige största återförsäljare av Ford. Vårt engagemang för Ford är stort och tog sin början redan 1926 då vi startade försäljning av Ford. Vi strävar efter en arbetsmiljö som är engagerande, spännande och utvecklande för våra medarbetare, vilket i sin tur skapar nöjda kunder. Om det inte annonseras några lediga tjänster här är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi letar alltid efter duktiga medarbetare som kan utveckla oss till att bli ännu bättre på det vi gör.

Vill du skicka en spontanansökan maila brev och CV till: personal@hedbergs.se


Nya kollegor sökes till både Malmö och Helsingborg!

Vi är i behov av nya kollegor då några glada kollegor har valt att prova yrkeslivet utanför en bilverkstad.

Så därför söker vi Reservdelssäljare/Kundmottagare och Bilmekaniker till vår anläggning i Helsingborg.

Vi erbjuder dig som söker en arbetsplats i en helt nyrenoverad bilanläggning som nu även är en FordStore, med andra ord en anläggning med Fords högsta Åf-standard. Dina nya kollegor är ett glatt gäng där teamkänsla är ett ledord och har nöjda kunder som högsta prioritet.

För att kvala in i detta gäng krävs det att du har erfarenhet av motsvarande typ arbete, behöver inte helt nödvändigtvis vara i bilbranschen, men med fokus på sälj och att leverera bästa tänkbara service. Erfarenhet med att arbeta med Kobra II är meriterande. För jobbet som bilmekaniker så är vi glada om du har minst några års erfarenhet, krav är att du har Fordonsteknisk utbildning. Meriterade givetvis om du har arbetat med Ford-bilar.

Dessutom så söker vi plåtslagare till vår Skadeverkstad i Segeholm, Malmö. Krav är att du har Fordonsteknisk utbildning inom bilplåt.

Din ansökan och CV mailar du till johan.paananen@hedbergs.se