HEDBERGS SERVICE

Hedbergs bilservice Peugeot, Citroën och DS Automobiles i Malmö.

              

Hedbergs auktoriserad Peugeot-service

Hedbergs är uteslutande det bästa valet när din bil behöver service eller underhåll – både när det gäller pris och kvalitet. Våra duktiga medarbetare är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken och vi använder givetvis alltid Peugeot originaldelar. 

Läs mer här >
                

Hedbergs auktoriserad Citroën-service

Vid en originalservice hos en auktoriserad Citroën verkstad utgår vi alltid från fabrikens instruktioner om vad som behöver kontrolleras och åtgärdas för att i största mån undvika dyra reparationer i framtiden. Våra auktoriserade verkstäder använder alltid Citroën original reservdelar, Mopar, och mekaniker är certifierade för att serva din Citroën, något som är viktigt för din bils livslängd.

Läs mer här >
                

Hedbergs auktoriserad DS Automobiles-service

DS är exklusiv fransk design framtagen av oss för dig. Välj bland våra olika servicealternativ och låt våra experter hjälpa dig så du kan vara säker på att din DS fortsätter att vara i bästa tänkbara skick år efter år. Här bokar du smidigt och enkelt tid gällande service, hjulskifte samt andra arbeten för din DS. Våra tekniker och experter tar hand om din DS på bästa sätt. Personbilar och transportbilar, nya och äldre.

Läs mer här >
                

Hedbergs auktoriserad Ford-service

Ingen annan kan din Ford bättre än vad vi kan, som byggt din bil. Hos oss är alla tekniker specialutbildade för Ford. Vi använder uteslutande originaldelar, korrekt utrustning och verktyg och de senaste programvarorna. Dessutom ingår alltid Ford Assistans när du servar du bil hos oss - oavsett ålder och körsträcka på bilen.

Läs mer här>

Kontakta vår Serviceavdelning


Hedbergs Bil

Tel:040 - 38 82 40 E-mail: [email protected]

Boka service Kontakta ossErbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Hedbergs Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Hedbergs Bil